Welkom bij onze agenda!

Scroll naar beneden voor de kalender en volg ons op de socials om altijd op de hoogte te blijven van leuke evenementen en acties!!

En natuurlijk het Nieuws!

  

IMG_3613.JPG

30 jun. 2024 13:00 – 16:00

Too Sloeg en de Watjongs

De band Too Sloeg en de Watjongs komt optreden bij SUP Loods Leeuwarden! In het kader van Gluren bij de Buren stellen wij onze parktuin open voor iedereen die gezellig naar de band wil komen luisteren of zelfs een dansje wagen.

Over Gluren bij de Buren

Op zondag 30 juni wordt een veelkleurig programma gepresenteerd, met optredens in 1400 tuinen verspreid over 29 gemeenten. Tijdens Gluren bij de Buren treedt lokaal talent op, letterlijk op het gras van de buren.

Je bent welkom achter de schutting bij je buren voor een bijzonder optreden en een hapje of drankje! Stap op de fiets of wandel van optreden naar optreden. 

Een grote verscheidenheid aan podiumkunstenaars betreedt de buurtpodia. 

25 jul. 2024 14:00 – 20:00

Zie je door de boards het bos niet meer? Loop je door onze showroom, dan is het net als in een kledingwinkel: verschillende kleuren, verschillende maten en natuurlijk verschillende prijskaartjes. Er is heel veel keuze, dus even testvaren onder begeleiding van een ervaren instructrice is wel handig.

Alvast online de board-kiezer doorlopen? Klik hier.

14 okt. 2023 11:30 – 15:00

In het kader van Skjin Wetter gaan we weer afval vissen! Vanaf een SUP is dat ontzettend effectief omdat je zo dicht op het water en de begroeiing aan de kant zit. Dit keer kiezen we voor het water Dokkumer Ee, ten noorden van het centrum van Leeuwarden.