Routes

Om te SUPpen heb je niet veel nodig en dat is wat het zo leuk maakt! Maar zoals bij iedere sport zijn er een paar belangrijke dingen om aan te denken. Lees hier onze belangrijkste tips. Veel plezier!

Gezellige routes met als startpunt het Stadsstrand / de SUPSkool. Prinsentuin (4 km), Potmarge Emmakade (6 km), Potmarge Bonkevaart (14 km), Potmarge Froskepolle (11 km) en Stadsgracht buitenom - route van de Friday Night SUP (4,5 km).
In deze prachtige omgeving is suppen een leuke activiteit als bedrijfsuitje, familie-, vrienden- of kinderfeestje. Huur zelfstandig een board en spreek werkelijk alle spiergroepen in je lichaam aan. Ontspan geestelijk, door een kleine of grote fysieke inspanning.
In Zuidwest Friesland, de regio wordt ook wel Waterland van Friesland genoemd, vind je het heel veel water. De open Friese meren, de meeste Elfstedensteden en meer dan 140 gezellige (watersport)dorpen. Bossen, weilanden en intieme vaartjes.
Bekijk een historische steden eens vanaf het water en geniet van de prachtige grachten en monumentale panden. Of ontdek juist een natuurgebieden en kom volledig tot rust.
Waar mag je suppen in ons land? Hier ontdek je waarom Nederland een perfect land is om te suppen. Je vind er bovendien suproutes in Belgiƫ en andere landen in Europa!
9 km, goed bewegwijzerd. Tip van Niek van der Linde van LEERSUP. Venetiƫ in Nederland.