Skjin Wetter

Op 14 oktober gaan de SUP Loods, Maverick Watersportboards en Fusion Sailboats, het water op om zwerfafval te verzamelen. Kom je ook mee? Deelname is gratis, gezellig en GOED. 

Deze SUP Clean Up organiseren we in het kader van het jaarlijkste opruimfestijn Skjin Wetter ('schoon water').

De starttijd is om 11:30u. op de Dokkumer Ee, ter hoogte van Van der Leckplein 31. We eindigen om 13:30u. bij boekhandel Van der Velde. Maar dan is het nog niet voorbij! We varen vanaf daar namelijk in een optocht met de kinderburgemeester mee naar de Prinsentuin.  Schrijf je je even in via het formuliertje op deze pagina? Zo weten we i.v.m. het materiaal hoeveel mensen er ongeveer komen.

Inschrijven Skjin Wetter 14 okt. '23

Deelname is op eigen risico. Bij SUP Loods staat veiligheid voorop. Let op: de start is dit keer niet bij onze winkel aan de Ceresweg, maar aan de waterkant vande Dokkumer Ee, ter hoogte van Van der Leckplein 31.

Vereist
Vereist
Vereist
Vereist

Duurzaamheid verantwoordelijkheid voor bedrijven

Zwerfafval opruimen en anderen daarvoor enthousiasmeren is echt een enorme passie van onze Meryl. "Ik ben eraan verslaafd, kan het gewoon niet laten!!"

Als bedrijf heb je bovendien een verantwoordelijkheid. Op de eerste plaats voor je directe omgeving. Op de tweede plaats in het inspireren van nieuwe generaties.

Daarnaast peddelt het toch veel prettiger in een opgeruimde, schone omgeving!?

Harm Mink
Harm Mink
Parkmanager / Secretaris, Bedrijvenvereniging Hemrik
"Op bedrijventerrein De Hemrik in Leeuwarden stond zwerfafval in de top twee van ergernissen onder ondernemers. Nu rijden dak- en thuislozen wekelijks met een bakfiets over het terrein. Voor een aantal mensen die Skrep begeleidt, is buiten zwerfafvalrapen een fijne en zinvolle bezigheid, die structuur in het leven brengt en voor extra zakgeld zorgt. Dankzij samenwerking van Nederland Schoon, Zzien en bedrijvenvereniging Hemrik maken de cliƫnten van Skrep wekelijks met een grote glimlach hun ronde. Het mes snijdt aan twee kanten, want hun werkplezier zorgt dat het hier een stuk schoner is. Bij de laatste schouw deze zomer hebben we dat ook echt vastgesteld." Nederland Schoon

Ken jij de superhelden Plastic Soup Surfer en Zwerfinator al? Deze nationale helden inspireren iedereen om zwerfafval voorgoed de wereld uit te helpen. Met elkaar kunnen we dat bereiken! 

samenwerken.jpg