Anita en Marjo
Anita en Marjo
"Wij vonden het SUPERGAAF. En echt in hoofdletters. Dank voor je geduld, wij hebben er een heleboel van opgestoken. Tot de volgende les!"

SUP-les & begeleide tours

Stand Up Paddling is voor iedereen! Het is een sport waar je niet heel veel voor nodig hebt. Kleding die nat mag worden, een plank en een peddel. Maar let op: het ziet er makkelijker uit dan het is. Een goede balans op de plank en daarna de juiste peddeltechniek vergen even wat oefening. Niet getreurd! Zowel bij SUP Skool Leeuwarden als bij SUP Loods Leeuwarden boek je eenvoudig 1 of meer lessen. Dat is bovendien SUPergezellig en een goede stok achter de deur om lekker te gaan sporten in de buitenlucht.

IMG_20210619_160045.jpg
Denk je erover om een SUP aan te schaffen, maar wil je eerst even goed uitproberen of het iets voor je is, en welk board goed bij jou past? Boek een les en neem eventueel een tweede deelnemer gratis mee. Besluit je na afloop om een board bij ons te kopen, dan krijg je de helft van je lesgeld terug!
IMG_9474.JPG
Zonsopkomsten op het water in de herfst zijn zó prachtig, dat móét je meemaken. De nevel trekt op en de omgeving komt langzaam tevoorschijn. Vertrek met een muts op, maar die gaat al snel in de tas. Onderweg een welverdiende kop koffie. Deze ochtend geen fanatieke peddeltechnieken oefenen, maar echt ontspannen van de natuur genieten.
Vier je verjaardag bij SUP Loods. Lekker sportief het water op (en in!) en ruime mogelijkheden voor taart en cadeaus in de parktuin.

Vul onderstaand formulier in als je liever privéles, les op je eigen locatie of 1 of meer SUP-boards huren voor meerdere dagen wilt.

Vereist
Vereist
Vereist